ВИЗНАЧЕННЯ ВТОРИННИХ КРИТЕРІЇВ ТА ІНДИКАТОРІВ ПОДІБНОСТІ В ЗАДАЧАХ МОДЕЛЮВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ СТАНІВ СИСТЕМ - Лежнюк, Петро Дем’янович; Петрушенко, Олег Юрійович; Нгома, Жан-П’єр (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
Розглядаються способи визначення вторинних критеріїв та індикаторів подібності для встановлення параметричної подібності в досліджуваному процесі. Показано, що за допомогою вторинних критеріїв та індикаторів подібності можуть розв’язуватися задачі оптимізації станів систем.