ОЦІНКА ЯКОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ РОЗПОДІЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИТЕРІАЛЬНОГО МОДЕЛЮВАННЯ - Назаров, Володимир Володимирович; Комар, В’ячеслав Олександрович; Магас, Тарас Євстахович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
В статті проілюстровано використання критеріальних моделей з метою визначення критерію якості функціонування розподільної мережі для оцінки можливих варіантів живлення споживачів під час відновлення її головної ділянки.