ВИЗНАЧЕННЯ ГРАНИЧНИХ ЗНАЧЕНЬ ПАРАМЕТРІВ НЕСИМЕТРІЇ ЕЛЕКТРИЧНОГО РЕЖИМУ З УМОВИ ДОПУСТИМОГО НАГРІВУ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА - Терешкевич, Леонід Борисович; Червінська, Тетяна Миколаївна (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
Розроблено методику визначення допустимого рівня несиметрії напруги в темпі процесу керування. Показано вплив зміни аргументу напруги зворотної послідовності на тепловий стан обмоток статора асинхронних двигунів.