АНАЛІЗ ПРИНЦИПІВ ПОБУДОВИ ТА ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРИСТРОЇВ ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ НЕЙРОНА - Колесницький, Олег Костянтинович; Бокоцей, Ірина Віталіївна; Корінний, Анатолій Андрійович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
У статті наведено класифікацію та порівняльний аналіз принципів побудови та властивостей відомих пристроїв для моделювання нейрона, виявлено їхні недоліки та запропоновано шляхи їх усунення.