МОДЕЛЬ ПЕРЕДАТНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ДВОТАКТНОГО ПІДСИЛЮВАЧА СТРУМУ З ВИБІРКОВИМ ЗВОРОТНИМ ЗВ’ЯЗКОМ - Азаров, Олексій Дмитрович; Теплицький, Михайло Юхимович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2012)
У статті розроблено математичну модель характеристики вхід-вихід двотактного підсилювача постійного струму, а також аналітичні співвідношення для коефіцієнта передачі в діапазоні вхідного сигналу. Показано, що використання двоступеневих проміжних каскадів підсилення дозволяє значно підвищити лінійність передатної характеристики підсилювача.