МЕТОД ПЕРЕХРЕСНОЇ ПЕРЕВІРКИ РЕЗУЛЬТАТІВ ОЦІНЮВАННЯ ОСВІТЛЮВАЛЬНОГО НАВАНТАЖЕННЯ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО АУДИТУ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ - Бабенко, Олексій Вікторович; Захаров, Василь Володимирович; Ферфецький, Дмитро Леонідович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2014)
Розроблено метод перехресної перевірки результатів оцінювання освітлювального навантаження під час проведення енергетичного аудиту, який полягає в розкладенні функції сили світла в ряд Фур’є й дозволяє підвищити достовірність отриманих аудитором результатів.