THE THEORY OF PLAFALES: КОНСТРУЮВАННЯ СТАНДАРТНОГО БАЗИСУ ССЕ•12 - Топчий, Дмитро Олегович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2014)
У статті на основі the theory of plafales показано основні кроки алгоритму конструювання стандартного базису серендипового скінченного елемента – ССЕ  12 (бікубічна апроксимація).