АНАЛІЗ ВПЛИВУ СИЛОВОГО ТРАНСФОРМАТОРА НА УСТАЛЕНИЙ РЕЖИМ ЕЛЕКТРИЧНОЇ МЕРЕЖІ НА ОСНОВІ РІВНЯНЬ СТАНУ В ФОРМІ КОШІ - Шпак, Олександр Леонідович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2017)
У статті виконано аналіз чутливості зміни вихідних характеристик силового трансформатора до зміни його параметрів. Розрахунок чутливості виконано з використанням диференціальних рівнянь у формі Коші. На основі аналізу запропоновано просторову магнітну систему, яка дозволяє зменшити індуктивності розсіювання в трансформаторі, що призводить до зниження як втрат холостого ходу, так і навантажувальних втрат під час використання їх у електричних мережах.