ФОРМАЛІЗАЦІЯ ЕЛЕМЕНТІВ ЗЕМЕЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ ДЛЯ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ЇХ У БАЗІ ЗНАНЬ - Кухар, Максим Анатолійович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2017)
Земельне законодавство України складається з великої кількості нормативної документації. У цій статті показана можливість використання методів лінгвістичного аналізу для декомпозиції Земельного кодексу України. А також представлені можливості застосування лексикографічних систем для більш організованої формалізації деяких його розділів і статей, для подальшого створення бази знань, яка може бути використана в інтелектуально-інформаційних технологіях земельного адміністрування.