СЕНСОРИ ТИСКУ НА ОСНОВІ ТЕНЗОЧУТЛИВИХ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Осадчук, Володимир Степанович; Осадчук, Олександр Володимирович; Кривошея, Андрій Олександрович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
Проаналізовано напівпровідникові тензочутливі елементи: тензорезистори, тензодіоди, тензотранзистори, які покладено в основу сенсорів тиску, а також напівпровідникові сенсори тиску з частотним виходом на основі цих елементів. Показано вплив дії тиску на дослідженні напівпровідникові структури.