СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНА МОДЕЛЬ ПРОГНОЗУВАННЯ ЧАСУ ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Голубєва, Тетяна Олександрівна (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
У статті розглянуто побудову структурно-логічної моделі прогнозування часу виконання проекту розробки програмного забезпечення. Вдосконалена база даних MS Project, яка дозволить реалізувати представлену технологію.