ОПТИЧНИЙ ВИМІРЮВАЛЬНИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ РІВНЯ РІДИНИ - Кучерук, Володимир Юрійович; Довгалець, Сергій Михайлович; Борщова, Ірина Петрівна; Хомчук, Петро Анатолійович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
Проведено аналіз основних оптичних методів вимірювання рівня рідини. Запропоновано оптичний вимірювальний перетворювач рівня рідини, чутливі елементи якого виконано з діелектрика з від’ємним показником заломлення.