МОДЕЛЬ ПРОЦЕСУ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ З ВИКОРИСТАННЯМ БАЙЄСОВИХ МЕРЕЖ - Пєтух, Анатолій Михайлович; Войтко, Вікторія Володимирівна; Кузьмін, Євгеній Володимирович; Кузьміна, Наталя Федорівна (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
Розроблено моделі процесів підтримки прийняття групових рішень, які реалізовано в інтерактивній системі колективної взаємодії. Система забезпечує підвищення ефективності сумісної роботи групи користувачів у процесі колективного вирішення завдань.