ВИЗНАЧЕННЯ ВТРАТ ПОТУЖНОСТІ ВІД ТРАНЗИТНОГО ПЕРЕТІКАННЯ В ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ - Бурикін, Олександр Борисович; Видмиш, Володимир Андрійович; Медяний, Павло Павлович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
У статті запропоновано методику визначення втрат потужності від транзитних перетікань у мережах електричної системи. В основу методики покладено метод накладання. Розрахунки виконано на базі струморозподілу для лінійної моделі нормального режиму ЕС, яка повністю еквівалентна початковій нелінійній моделі для заданого моменту часу.