ДОСЛІДЖЕННЯ НА ФАЗОВІЙ ПЛОЩИНІ ПРОЦЕСУ ЗАСВОЄННЯ ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗДІБНИМ СТУДЕНТОМ - Мокін, Борис Іванович; Писклярова, Анна Валеріївна; Мокіна, Юлія Вікторівна (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
За допомогою математичних моделей, синтезованих на фазовій площині, здійснено дослідження процесу засвоєння програми навчальної дисципліни здібним студентом. Побудовано фазові траєкторії процесу засвоєння здібним студентом програми навчальної дисципліни за допомогою викладача та самостійно.