АВТОМАТИЗАЦІЯ МЕТОДИКИ АНТРОПОГЕННОГО НАВАНТАЖЕННЯ І КЛАСИФІКАЦІЇ ЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ БАСЕЙНІВ МАЛИХ РІЧОК ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Крижановський, Євгеній Миколайович; Васильчук, Анна Василівна (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
Методика розрахунку антропогенного навантаження і класифікації екологічного стану басейнів малих та середніх річок отримала подальший розвиток шляхом застосування ГІС-технологій для автоматизації представлення результатів класифікації. Розроблені теоретичні засади апробовано для розрахунку антропогенного навантаження і класифікації екологічного стану басейнів малих та середніх річок Вінницької області.