ІНФРАЧЕРВОНИЙ ДВОХВИЛЬОВИЙ СЕНСОР КОНТРОЛЮ КОНЦЕНТРАЦІЇ ГАЗУ - Білинський, Йосип Йосипович; Книш, Богдан Петрович; Павлюк, Олександр Анатолійович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2011)
У статті розглянуто математичну модель сенсора концентрації газу. Наведено його оптичну схему, принцип роботи та результати моделювання.