ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ТЕПЛОНАСОСНИХ СТАНЦІЙ ДЛЯ СИСТЕМ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ - Остапенко, Ольга Павлівна; Шевченко, Ольга Валентинівна (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2012)
Проаналізовано економічну ефективність теплонасосних станцій (ТНС) з різними джерелами низькотемпературної теплоти для систем теплопостачання з урахуванням підвищення цін на енергоносії. Запропоновані рекомендації можуть бути використані для прогнозування умов ефективної інтеграції ТНС у системи теплопостачання.