ЗАСТОСУВАННЯ ГІБРИДНИХ МЕРЕЖ В АДАПТИВНИХ СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЧНИХ ОБ'ЄКТІВ - Михайленко, Владислав Сергійович; Харченко, Роман Юрійович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2012)
Запропоновано використання апарата нейронечітких мереж під час визначення оптимальних значень параметрів ПІ-регуляторів у системах адаптивного управління теплоенергетичних об’єктів. Показано ефективність запропонованої інтелектуальної адаптивної системи порівняно із традиційною адаптивною АСР