АВТОМАТИЧНЕ КЕРУВАННЯ ОСВІТЛЕННЯМ - Бабенко, Олексій Вікторович; Гадай, Андрій Валентинович; Захарчук, Олександр Михайлович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2013)
Розроблено систему автоматичного керування штучним освітленням, яка забезпечує колірну температуру та яскравість освітлення, наближені до сонячного освітлення в реальному часі.