ВИКОРИСТАННЯ СИНХРОННИХ ДВИГУНІВ ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ КОЛИВАНЬ НАПРУГИ - Бурбело, Михайло Йосипович; Гадай, Андрій Валентинович; Довгалюк, Петро Васильович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2013)
Досліджено можливість зменшення коливань напруги на затискачах синхронного двигуна в різкозмінних режимах роботи за різного навантаження та встановлено закономірності регулювання струму збудження двигуна для поліпшення якості напруги в мережі.