ГАЗОПАРОВІ УСТАНОВКИ НА ОСНОВІ ГАЗОВИХ І ПРОТИТИСКОВИХ ПАРОВИХ ТУРБІН - Чепурний, Марко Миколайович; Резидент, Наталія Володимирівна; Поліщук, Сергій Васильович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2015)
Запропоновано методику визначення основних показників роботи газопарових установок, побудовано залежності для їх визначення, розглянуто варіанти застосування газотурбінних надбудов на теплоелектроцентралях промислових підприємств.