Дослідження функціональних покриттів, отриманих газодинамічним напиленням, та перспективи їх застосування у комп'ютерній техніці. - Гайдамак, Олег Леонідович; Савуляк, Валерій Іванович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2017)
У статті досліджено властивості покриттів на основі алюмінію, отриманих газодинамічним напиленням. Показано, що отримані покриття можуть бути застосовані для створення пористих тепловідвідних елементів для охолодження мікропроцесорної техніки, що може значно зменшити їх габарити та спростити їх системи охолодження.