БАГАТОКОМПОНЕНТНІ ОМІЧНІ КОНТАКТИ ДО GaAs - Дмитрієв, Вадим Сергійович (Наукові праці Вінницького національного технічного університету, 2017)
У статті наведені результати дослідження впливу попередньої обробки напівпровідникової пластини, режимів нанесення та термообробки контактів Ag-Ge-In/n-n+GaAs на питомий перехідний опір.