ЕЛЕКТРОННА ЕКОЛОГІЧНА БІБЛІОТЕКА: НОВІ ПІДХОДИ, ТЕХНОЛОГІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ

Автор(и)

  • Віталій Борисович Мокін Вінницький національний технічний університет

Анотація

Запропоновано нові підходи, моделі даних та технології обробки, систематизації та індексування екологічної інформації та забезпечення можливості пошуку максимально релевантної інформації у мінімальний час, зокрема з використанням просторово-орієнтовної технології подання екологічної інформації. Приділено увагу питанням наповнення бібліотеки інформацією та новим напрямкам використання інформації у бібліотеці, які відкриваються у разі застосування у ній запропонованих підходів, моделей та технологій. Звернено увагу на питання збереження авторських прав та прав інтелектуальної власності на джерела екологічної інформації та різним рівням забезпечення доступу до неї користувачів, які дозволяються власниками інформації.

Біографія автора

Віталій Борисович Мокін, Вінницький національний технічний університет

завідувач кафедри моделювання та моніторингу складних систем, завідувач науково-дослідної лабораторії екологічних досліджень та екологічного моніторингу позаштатний радник міністра охорони навколишнього природного середовища України

##submission.downloads##

Переглядів анотації: 60

Як цитувати

[1]
В. Б. Мокін, «ЕЛЕКТРОННА ЕКОЛОГІЧНА БІБЛІОТЕКА: НОВІ ПІДХОДИ, ТЕХНОЛОГІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ», НаукПраці ВНТУ, вип. 3, Вер 2011.

Номер

Розділ

Застосування результатів досліджень

Метрики

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 > >>